- Han er en ambisiøs og målrettet digital multikunstner, med over 18 års erfaring fra reklamebyrå. Han er en utdannet designer med lidenskap for teknologi og teknologiverktøy, noe som gjør ham både operativ og analytisk, sier daglig leder i NXT, Erik Johnsen, i en pressemelding.

Etter nesten ni år i reklamebyrået Ferskvann, blir Robin Andersen en del av NXT.

- Jeg valgte NXT fordi jeg opplever dem som fremoverlente, og som noe mer enn et tradisjonelt reklamebyrå. Hele NXT-huset har en veldig spennende rigg der man kan få alt man trenger av tjenester samlet under ett og samme tak. Det gjør det enklere for merkevarer å lykkes med bærekraftige resultater – og dét er spennende, forteller Andersen.

Han har lang erfaring fra det digitale landskapet innenfor sosiale medier, søk, web og E-commerce, og har tidligere jobbet med merkevarer som Pepsi Max, Coca Cola, Vita og Kreftforeningen. Han har fått en rekke utmerkelser i både Gulltagen, Max Marketing Mix og Innlandsperler.

- Det er en fjær i hatten å få ham med på laget, avslutter Johnsen.