- Selv om vi er store på landsbasis er vi ennå utfordreren sett opp mot konkurrentene våre. Derfor måtte vi også snakke om tjenestene våre på en helt annen måte enn dem, sier markedsdirektør i 24SevenOffice, Rebecca van Vuuren, i en pressemelding.

24SevenOffice leverer en rekke tjenester innen regnskaps- og økonomisystemer og drar på litt ekstra i sin nyeste kampanje for å skille seg fra konkurrentene. Dette er den første kampanjen som er laget i samarbeid med reklamebyrået Smeh.

- Der andre snakker om friksjonsfrihet og hvor enkelt det er, utfordret Smeh oss med en måte å snakke på som er bold og gir oss som merkevare en distinkt stemme. Som utfordrer i bransjen må vi tørre å stå ut og kreve mer plass - og det viste tallene at vi virkelig fikk til sier markedsdirektør van Vuuren.

Kampanjen har så langt gitt en totalvekst på 33 prosent.

- Kampanjen er et godt bevis på at enkle løsninger kan ha veldig stor effekt når vi sammen klarer å være konsekvente og helhetlige på tvers av uttak og budskap. I denne omgangen handlet det om smart bruk av designet for å sikre en gjennomgående rød tråd, og pare dette med tekster som man ikke forventer fra et selskap som tilbyr skybaserte økonomitjenester og programvare innenfor regnskap, lønn, produksjon og logistikk, sier byråleder i Smeh, Aleksander Hetland.

Innsikten bak kampanjen dreier seg om at de fleste synes regnskap er ganske kjedelige saker.

- Derfor er det fint å kunne bruke store, synlige flater på å snakke til den snevre målgruppa som virkelig brenner for det, sier Hetland, og legger til:

- Nei, det er ikke alle som sitter og tenker på komplette og fleksible regnskapssystem mens de reiser med Flytoget, men for de få som faktisk gjør det, treffer nok budskapet rimelig godt.

Drar på:

24SevenOffice snakker om tjenestene sine på en litt annen måte i sin nyeste kampanje. Foto: 24SevenOffice/Smeh