Bare to måneder etter at Haakon Dahl sluttet i Publicis, er det nå klart at også mangeårig partner og med-grunnlegger av reklamebyrået Kitchen, Bjørn Polmar, forlater Publicis-skuta. Bjørn Polmar var med å etablere Kitchen tilbake i 2002 og var viseadministrerende direktør i reklamebyrået frem til for kort tid siden.

- Det har vært en utrolig reise, og jeg er både stolt og takknemlig for alle de gode årene i Kitchen og Publicis. De siste brikkene har falt på plass etter at vi for to år siden samlet alle de gode fagmiljøene i Publicis under ett tak, og vi har fått på plass ny ledelse i Kitchen. Jeg har viktige år foran meg i yrkeslivet, og har kommet til at dersom jeg skal gjøre noe annet, er det beste tidspunktet for det nå, sier  Polmar.

I 2023 ga han fra seg sin gamle rolle i Kitchen til Karoline Nybakk for å gå over i tilsvarende rolle i Publicis Norge. Han kan se tilbake på en lang karriere i reklamebransjen fra han mer enn 35år siden startet som jr. Konsulent i McCann. Han har vært med å starte flere byråer, ikke minst Kitchen, vært byråleder i både Bates og Leo Burnett og viseadminitrerende i Kitchen og Publicis. 

- Bjørn er en god og verdsatt kollega som har vært i Publicis og Kitchen i mange år, så det er en vemodig beskjed å dele. Vi har jobbet tett siden 2018 da vi startet implementeringen av vår Power of One strategi, og han har med sin sindige klokskap vært en viktig bidragsyter. Kitchen og Publicis har mye å takke Bjørn for, og vi ønsker han alt godt videre, sier Peder Mittet, toppsjef i Publicis Norge. 

Les også: Klart for lederskifte i Kitchen: - Har mål om å bli Norges ledende kreative byrå

Den nye ledelse i Kitchen består i dag Odd Rune Farsund og nevnte Nybakk. I tillegg er Thomas Askim og Hans Martin Rønneseth hentet inn som nye kreative ledere.

- Kitchen er på vei inn i en ny epoke, og godt rustet for å kjempe i toppen av norsk reklamebransje også de neste 20 årene. Kitchen er jo et av mine hjertebarn, så jeg kommer alltid til å heie fra sidelinjen, sier Polmar.

Les også: Publicis-byråer dobler nesten overskuddet – sikter mot rekordinntekter på over en kvart milliard i år

Ifølge Mittet gjør både Kitchen og Publicis viktige grep for å styrke posisjonen i et byråmarked som gjennomgår store endringer.

- Ambisjonene for Publicis Kitchen er skrudd til ytterligere. Kitchen skal være i toppen kreativt, og ledende når det gjelder å anvende teknologi og data som en del av det daglige arbeidet – hele veien fra innsiktsfasen til produksjon. I samspill med de andre fagområdene i Apotekergaten er vi svært godt skodd for å lykkes med dette, avslutter Mittet.