Bama har fått med Erling Braut Haaland på laget, og i Bamas nyeste reklamefilm fronter fotballstjernen norske råvarer. Og det er Haalands savn etter Norge og norske grønnsaker som er temaet i den nye kampanjen.

- Vi ønsket et budskap som både passet for ham og oss. En situasjon han kjente seg igjen i, som også omfavnet det vi ønsket å formidle. Da han fortalte om savnet til norske grønnsaker falt brikkene på plass. Vi er alle veldig fornøyd med resultatet, forteller markedsdirektør i Bama, Jon Eivind Fornes, i en pressemelding. 

I tillegg til Erling har også hans far, Alf Inge Haaland, en rolle i reklamefilmen.

- Bama har tilknytning til han gjennom Norges Fotballforbund og som hovedsponsor i det norske herrelandslaget - men bruk av Erling på denne måten krever en privat avtale i tillegg, legger Fornes til. 

Filmen er produsert over flere dager i Oslo, Svartskog og Jæren. 

- Når du jobber med verdensstjerner som Erling er krever det at man er dynamisk innstlit og tilpasningdyktig for reklameopptakene, sier Fornes. 

Kampanjen vil være synlig i flere store kanaler og flater fra uke 27 til 33, og et par uker til høsten fra uke 37.

Det er reklamebyrået Anorak som står bak reklamefilmen, og det er Jon Hartvedt, Jens-Petter Aarhus, Tone Jansson, Katrine Berget, Martin Iversen, Andrea Lütken og Kine Werenskiold, som har deltatt i produksjonen. Og det er Miriam Eeg som har produsert reklamefilmen. 

- Kampanjen skal fremheve den korte avstanden fra jord til bord, ved å vise frem de ferske, norske råvarene som både smaker nydelig og er enkle å tilberede. Gode sommerminner med norske grønnsaker i sentrum, sammen med bruken av Erling Braut Haaland, vil skape oppmerksomhet, engasjement og inspirasjon i sommer sier Carina Rebtun Andresen, markedssjef i Bama.