Rundt juletider lansert lydboktjenesten Fabel konseptet «Tjuvlytting» hvor uttakene spilte på personer som «stjal» en lytt fra andre folk.

I sommerkampanjen som går ut i disse dager tar Fabel og reklamebyrået WAL konseptet et steg lenger. Nå er det ikke bare folk, men også andre reklamer som lytter til Fabel.

- Kampanjen vi laget med WAL rundt juletider ga svært gode resultater, og allerede den gang lanserte de idéen om å få andre reklamer til å «tjuvlytte» til Fabel, sier Stine Ombustvedt, markedsdirektør i Fabel, og fortsetter:

- Vi hadde vel kanskje ikke trodd på det tidspunktet at vi skulle få det til. Å endelig se det live er utrolig gøy, og forhåpentligvis får vi laget flere uttak i fremtiden, i samarbeid med enda flere og nye merkevarer.

Annonsørene som tjuvlytter på Fabel er Komplett, Fresh Fitness og Klar.

- Det har vært en liten logistikkjobb, men dette har vært kjempegøy. En ekte vinnvinn-vinn - rimelige og gode plasseringer til samarbeidsmerkevarene, verdiøking av «Tjuvlytting»-konseptet til Fabel, og moro for oss i WAL, sier Christian Rusch Lindvik og Daniel Eraker, kreatørduoen bak idéen.

- Veldig gøy at flere merkevarer ville være med på laget - alle tre sa «ja!» med en gang de hørte idéen. Så nå gleder vi oss til fortsettelsen, sier Sigmund Malkenes, rådgiver i WAL.

Teamet i WAL har i tillegg bestått av prosjektleder Kine Dahl, designer Kristine Gulheim, innholdsprodusent Petter Knutsen og produsent Sonje Brøndmo.

Se hvordan sommerkampanjen blir seende ut her: