- Vi må tenke smart når det gjelder mediestrategier og finne kreative løsninger i kampen om kundene, sier Lotta Meek, leder salg og marked i Coop Mega, i en pressemelding.

Sammen med Bauer Media tester dagligvarekjeden ut en helt ny type lydannonsering i mobilspill. Det nye annonseproduktet gir Coop tilgang til over 700 ulike spill, og har en målgruppe på 1,3 millioner ukentlige spillere.

- Med et tydelig mål om å tilby merkevarer en unik plattform for å nå forbrukere, representerer Bauer Medias satsing et helt nytt skritt fremover innen digital annonsering, sier Roger Løvseth, strategisk kundesjef i Bauer Media.

Lydannonsenene aktiveres kun når spillernes lyd er på, slik at annonseringen forblir diskret og ikke forstyrrer spillopplevelsen.

- Vi legger stor vekt på å bevare integriteten til spilleopplevelsen, og ved å introdusere lydannonser som kun er hørbare når lyden er aktivert, er dette en annonseringsform som er brukervennlig og lite påtrengende. På denne måten vi en mer naturlig og akseptabel form for engasjement med spillerne, sier Løvseth.

Produkt- og markedsdirektør Kristoffer Vangen, legger til at Bauer Media vil fortsette å utvikle lydannonser som skal være attraktive for annonsører.

- Satsingen på annonser i gaming er et nytt skritt i vårt mål om å være en ledende aktør innen lydmedier, avslutter Vangen.