I fjor ble NAV og Atyp premiert i Magnet Awards og Gulltaggen med to eldre damer som bidro til rekordmange jobbsøkere til NAV IT. Denne gangen er det en utvikler og en innvikler som skal gi flere lyst til å søke nye jobbutfordringer.

Les også: Atyp leverer IT-jobb som første NAV-prosjekt: - Forstod raskt hva som var viktig

- Der det skjer utvikling, vil det også finnes innvikling. Vi falt for idéen om å personifisere innviklingene i form av en litt plagsom, men elskverdig karakter som titulerer seg selv som «innvikler» og som sørger for at alle som jobber med utvikling hos NAV får noe å bryne seg på, sier Ingrid Syrstadeng seniorrådgiver for employer branding i NAV IT.

Utviklermiljøet hos NAV IT har også denne gangen vært bidragsytere under manusarbeidet, og innspillingen er gjort hos NAV med egne ansatte som statister.

Det er teamet Trond Vestengen og Dagmar Kollstrøm som har utviklet kampanjen, sammen med rådgiver Svein Larsen og prosjektleder Anja Kristiansen. Fra mediebyråsiden av Atyp er det William E. Grøslie, full stack designer, Henrik Støre, digital spesialist, og Randi Repstad sosiale medier-spesialist som har ferdigstilt og plassert kampanjen.

Produksjonen er gjort internt hos Atyp med nevnte Vestengen og innleide Finn Christian Stoveland fra State på regi. Stoveland står også for 3D-animasjon og klipp. Marius Bruvik har stått for foto.

Abeidsgruppen hos NAV har foruten Syrstadeng inkludert Anders Palerud, Sesilie Urkegjerde Halland, Audun F. Strand, Truls Jørgensen og Vibeke Randby.

Se reklamefilmene her: 


Se enda en reklamefilm her: