Turen går til helt ekte norske stedsnavn som Utrygg, Dum, Rana og Robba når Telia lanserer en ny reklamekampanje om digital trygghet.

- Det er viktigere enn noensinne å være en leverandør som ikke bare leverer teknologi, men også trygghet, sier Ingvild Stubhaug Steg, markedssjef i Telia Norge.

- Er det første gang Telia lanserer en reklamefilm som fokuserer på digital trygghet?

- Det er første gang Telia lanserer et reklamekonsept med digital trygghet som overordnet tematikk.

- Er dette noe folk etterspør når de skal velge mobiloperatør?

- Trygg bruk er et viktig kundebehov og dermed også for valg av mobiloperatør. Både for privat og bedriftskunder. Våre kunder ønsker at Telia tar vare på deres digitale sikkerhet.

Her har Telenor kommet Telia i forkjøpet. I flere reklamefilmer det siste året har Telenor satt søkelyset på hvordan digitale innbrudd foregår, sist med reklamefiguren Arnhild som uvitende offer.

I likhet med Telenor, tar Telia i bruk et godt etablert reklamekonsept for å snakke om temaet. Filmene viderefører stedsnavnskonseptet som er utviklet av Telia og reklamebyrået Try.

Les mer: Telia legger ut på ny rundtur: - Gønner på med det som funker

Kampanjen retter seg mot både privat- og bedriftsmarkedet og skal gå bredt ut og vil frontes på radio, kino, utendørs og i digitale kanaler, i tillegg til TV.

I en av filmene snakker Telia om samarbeidet de har med Norsk Folkehjelp.

- Ved hjelp av vår mobilteknologi, kan nemlig Norsk Folkehjelp identifisere savnede personer helt ned til 25 meter. Og sammen med Norsk Folkehjelp redder vi minst ett liv om dagen. Så teknologi kan være en leverandør av trygghet i seg selv, sier Stubhaug Steg.

Filmene er produsert av One Big Happy Family med Emil Trier på regi.