- Jeg mener janteloven ikke skal være en unnskyldning for å oppføre seg dårlig eller være egoistisk. Men det må være lov å kunne ta plass og utfolde seg, sier Karsten Warholm, Samsung- og OL-ambassadør

Warholm, Grace Bullen og 23 andre olympiske og paralympiske stjerner er en del av Samsungs internasjonale OL-team. De skal sammen spre budskapet i kampanjen «Open Always Win».

- Janteloven står sterkt i Norge, og du skal ikke tro at du er noen. Men skal du nå toppen som Grace og Karsten har gjort kan du ikke holde tilbake. Du må tørre å gå dine egne veier, tenke nytt og ha en åpen og nysgjerrig innstilling, sier Even Amdal, norgessjef for Samsung Norge.

Han mener Warholm og Bullen er en perfekt match for Samsung.

- Samsung har alltid vært opptatt av å skape sin egen fremtid - akkurat som de beste OL-utøverne. Vi var først ute med brettbare telefoner og med Galaxy S24-serien har vi lansert en helt ny æra innen kunstig intelligens i mobiltelefoner. Warholm, Bullen og Samsung er ledende på det de gjør – og det gjør dette til den perfekte matchen, sier Amdal.

Det er det svenske reklamebyrået Nord DDB Stockholm som står bak reklamefilmen, mens Mindshare er mediebyrået. Bleck Film er produksjonsselskapet.

Det nordiske Team Samsung Galaxy består av de norske OL-håpene Karsten Warholm og Grace Bullen, i tillegg de svenske skateboarderne Oskar «Oski» Rozenberg og Hedda Hjertberg, badmintonspilleren Viktor Axelsen og seileren Anne-Marie Rindom fra Danmark, og stavhopperen Wilma Murto fra Finland.

Se reklamefilmen her: