I dag presenterer Pol et nytt team. Thorbjørn Ruud, som i 2013 var med på å starte opp Pol, går i team med Sindre Holmedal Johnstad.

- De har begge jobbet i ulike teamkonstellasjoner gjennom årene her i Pol. Endringer skjer, og i løpet av årene har noen valgt å gå over i nye roller i Pol, mens andre har funnet nye roller utenfor selskapet, sier byråleder i Pol, Therese Becke, og fortsetter:

- Sindre og Thorbjørn har nå funnet sammen i denne nye konstellasjonen, noe som fungerer særdeles godt, og som vi er veldig glade for.

Holmedal Johnstad har jobbet i Pol i fem år, mens Ruud var som nevnt med å starte opp Pol i 2013.

- En ringrev og en ungfole blir drømmeteam, sier Becke.

- Leverer på høyeste nivå
Ruud er selv kreativ leder i Pol, mens Holmedal Johnstad er tekstforfatter.

- Hvis du noen gang undervurderer Sindre, så bommer du grovt. Jeg har jobbet med så mye flinke folk opp igjennom i mitt snart 30 år lange bransjeliv, at jeg på mange måter er ekstremt bortskjemt, men Sindre leverer 100 prosent på det høyeste nivået, sier Ruud.

- Jeg merket veldig raskt når vi begynte å jobbe sammen at det er gøy å jobbe med en som angriper oppgaver på samme visuelle måte som jeg selv gjør, i kombinasjon med at han har en tekstuell og en god kommunikasjonsforståelse, fortsetter han.

Merker kjemien tidlig
Holmedal Johnstad og Ruud har så smått jobbet sammen på tidligere prosjekter, men blir nå faste partnere.

- Du merker jo fort om du har kjemi med noen, og det merket vi egentlig ganske fort. Jeg har alltid likt best å jobbe med folk som er bedre enn meg, så dette er jeg veldig fornøyd med. Folk tenker kanskje nå at «jøss, nå var han heldig» – og det er jeg fullt klar over. Men i mangel på bedre ord ber jeg heller folk søke opp juryens begrunnelse til Kreativt Forums Ærespris fra 2011, så får dere en liten smakebit av hva jeg tenker, sier Holmedal Johnstad.

Du kan lese juryen begrunnelse til Kreativt Forums Ærespris her.