Norges Automobil-Forbund (NAF) fylte 21. mai 100 år. De har fått reklamebyrået Anti til å løfte frem jubileumsmarkeringen i en ny og fremtidsrettet kampanje.

- Det er helt naturlig for en hundreåring som NAF å se fremover. Selvkjørende flyvende biler med talestyring er ikke helt science fiction selv om det helt sikkert ligger noen år frem i tid, sier markedssjef i NAF, Christian Bjøntegaard.

Han forteller at NAF alltid har tatt omstilling på alvor.

- For å vinne morgendagens medlemmer må vi skape trygghet for at NAF alltid vil være der, uavhengig av hvor teknologien tar oss, sier Bjøntegaard.

Sentralt i kampanjen er reklamefilmen om en person som opplever ulempene med moderne teknologi. Dette er tredje film i serien om «life is life» fra NAF og Anti.

- Å få lov til å ta vårt suksessfulle «life is life»-univers inn i fremtiden var en fornøyelse. Det spiller liten rolle om fremtidens biler flyr eller kan snakke, uflaks blir vi aldri kvitt. Derfor er et NAF-medlemskap en like god investering i 2084, som det var i 1984, sier strategisk rådgiver i Anti, Torstein Drogseth.

Kreativt team i Anti, Gerd Marie Stangeland og Nina Bugge legger til:

- Utfordringen med fortellinger fra fremtiden er at de fort blir vanskelig å relatere seg til, da det blir så polert og kaldt. For å få budskapet gjennom og publikum med oss, ville vi lage en fremtid som føltes mer second hand enn «box-fresh», og dytte på en velkjent følelse - fortvilelsen når teknologi ikke funker som lovet.

Filmen er produsert av Tangrystan, med Lars Kristian Flemmen på regi. Kampanjen går live på TV, online video, sosiale medier. I tillegg er det flere aktiviteter på vei gjennom sommeren i anledning 100 årsjubileet.

Se reklamefilmen her: