Ladeoperatøren Recharge går i dag live med en ny markedsføringskampanje. Gjennom den nye kampanjen vil Recharge treffe folks hjerter, og ikke bare fokusere på selskapets tekniske egenskaper.

- Ladebransjen blir kanskje litt teknisk for mange. Vi er ikke den mest sexy bransjen, sier markedssjef i Recharge, David Lincoln Blom, lattermildt og fortsetter:

- I denne kampanjen vil vi treffe det folk lengter etter. Det handler ikke om selve turen til hytta og ladestoppet du tar på veien dit, men følelsen av å kjøre i puddersnøen for første gang, eller de minnene man har av at man lærte å fiske av bestefaren sin.

Se kampanjefilmen nederst i saken.

- Man bruker oss fordi man vil oppleve noe
Recharge bygger og drifter hurtigladere for elbil i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ladeoperatøren mener at denne kampanjen er den første for deres bransje som retter seg mot hjertet, og ikke ingeniørhjernen.

- Hvorfor vil dere spille på følelser?

- Vi mener det er det folk flest lengter etter når de drar på tur. Ja, vi er en ladeoperatør som folk bruker for funksjonalitet, men det er ikke selve grunnen til at man bruker oss, sier Lincoln Blom og fortsetter:

- Man bruker oss fordi man vil oppleve noe eller lengter etter noe. Derfor tar vi den vinkelen.

Utarbeidet in house
Kampanjen gikk live i dag, mandag, og skal kjøres til 23. juni. Kampanjen går på i Norge og Sverige. I Norge vil kampanjen gå på TV 2 Play, YouTube, radiospotter, Google og Meta gjennom Facebook og Instagram.

- Tror du å spille på følelsesregisteret vil få folk til å bruke Recharge?

- Det er det vi håper på. Vi vil treffe folk slik at de får påminnelsen av et godt minne, en god følelse, eller det man lengter etter aller mest, og at de i forlengelsen av dette assosierer det med Recharge, sier Lincoln Blom.

Kampanjekonseptet har fått navnet «Lad opp for nye opplevelser» og er utarbeidet in house. Det interne teamet består av Emilie Karholm, Theresa Le, Kenneth Bråthen og nevnte Lincoln Blom.

Design er det det svenske byrået Nyla Design som står for, mens produksjonsbyrået bak reklamefilmen er laget av Vingaland Film. Mediebyrået er iProspect.

Se kampanjefilmen her: