Sammenslåinger og fusjoner er den store trenden i eventmarkedet for tiden og nå slår også Z Event Trondheim og Fyrverk seg sammen. Fyrverk ble startet i 2021 med eiere fra HK reklamebyrå og Trondheim Stage, men blir nå en del av DSD Explore-familien.

- Fyrverk sin drøm har hele tiden vært å utvikle Trondheim som destinasjon, i tillegg til å være en strategisk sparringspartner for våre kunder. DSD Explore bringer med seg aktivitetsselskaper, reiseliv og event i samme familie. Vi blir langt sterkere sammen enn hver for oss, og alle partnere i Fyrverk blir med videre som medeiere i DSD Explore, sier Bjørn Skjæran fra Fyrverk, som blir byråleder i Z Event Trondheim.

Børre Atle Tangen er rådgiver i Z Event Trondheim og kjenner regionen og markedet godt etter å ha vært med å bygge opp Crazy Coyote Events siden 2006.

- Nå blir vi en litt større gjeng, som alle har hjertet utenpå skjorta for å gi kundene det lille ekstra. Trøndelag er jo bokstavelig talt Norges midtpunkt, og vi har mye spennende på gang, sier han. 

Mali Myren er prosjektleder fra Fyrverk, og hun sier at man nå er opptatt av at dette vil komme kundene til gode.

- Kundene til både Fyrverk og Z Event Trondheim vil beholde teamene sine som før, og få den samme skreddersydde kvaliteten og oppmerksomheten. I tillegg kan vi nå hente kompetanse fra en større familie, sier hun. 

Thomas Strandskogen er administrerende direktør i Z Event og er begeistret over familie-forøkelsen.

- Menneskene i Z Event Trondheim og Fyrverk blir et bunnsolid team sammen. Vi deler lidenskapen for å skape resultater for kundene våre gjennom opplevelser, og disse folka kan virkelig faget sitt, sier Strandskogen.

Les mer: Z Event får nye eiere: - Kjennes som et ekte partnerskap