Regnskapsprogrammet PowerOffice er på lufta med en ny humoristisk reklamefilm tilsiktet B2B-segmentet.

- De siste par årene har superheltene i Superkompaniet vært vårt ansikt utad, men nå har de fått seg nye jobber. Derfor kommer vi nå med en rekke nye merkevarebyggende reklamefilmer, som tar for seg noen av utfordringene ledere møter i hverdagen, sier Johanne Mosti Borøy, markedssjef i PowerOffice.

PowerOffice er et regnskapsprogram som har små og mellomstore bedrifter som sin målgruppe.

- Vi har i mange år satset på merkevarebyggende B2B-kommunikasjon, og det har gitt effekt. Nå gleder vi oss til å se hvordan markedet mottar vårt nyeste konsept, og jeg er sikker på at mange vil kjenne seg igjen – på godt og vondt, sier Borøy.

Hun mener de har fått sin posisjon i markedet gjennom å bruke humor.

- Vi har hatt en kraftig kundevekst de siste årene, mye takket være kreativ markedsføring som har skilt seg tydelig ut i en kategori, som tradisjonelt har kommunisert ganske traust, sier Borøy.

Det er Morgenstern reklamebyrå som både har utviklet konseptet og produsert de nye filmene, med Erlend Westnes som regissør.

- Det er ikke lett å være sjef i 2024. Én ting er å ha ansvar for daglig drift, forhandlinger, avtaler, regnskap og økonomiske resultater. Noe helt annet er personalansvar, og hva det innebærer av innspill, forslag, synspunkter, meninger og spørsmål fra ansatte – om mer eller mindre personlige forhold som angår jobben. I mange bedrifter er det sjefen eller økonomisjefen som må ta seg av dette også, og da er det godt at i alle fall noen av sjefens oppgaver er ukompliserte, sier kreatør-teamet Bjørnar Buxrud og Torkild Jarnholt

Filmene er produsert av Morgenstern ved Martin Myhre og Yakob Dahl ChangeziSynne Reinback Krumins er prosjektleder, Camilla Kim Kielland er rådgiver, og Per Scavenius er medierådgiver. Designer er Philip Notland, og motion designer Sindre Grøn. Regiassistent er Michael Solbakken

Se reklamefilmen her: 

Utendørs

Torsdag 17. april får Kampanje oppgitt av Poweroffice har utvidet kampanjen med ekstra aktivitet til utendørs.