Den nye reklamekampanjen til Dagens Næringsliv tar i bruk humor for å si noe om den typiske DN-leseren. Anorak står bak kampanjen som tidligere er omtalt av Kampanje.

Ett av uttakene er plassert i den sveitsiske byen Luzern. Her kan forbipasserende - som kan norsk - lese:  «Ikke alle som leser DN, har flyttet hit. Men alle som har flyttet hit, leser DN».

- Kampanjekonseptet baserer seg på det som blir oppfattet som den typiske DN-leseren, og mange av de som har flyttet til Sveits de seneste årene er lesere vi definerer som innenfor vår målgruppe, sier Ingeborg Sellæg, Head of Marketing & Customer Experience i DN Media Group, til Kampanje.

Da de jobbet med tekstforslag til den nye kampanjen, skal «Ikke alle som leser DN flytter til Sveits, men alle som flytter til Sveits leser DN» ha vært et av de første tekstforslagene de kom opp med.

- Ut fra det kom det også opp et forslag om å ha en egen plassering i Sveits. Så med god hjelp fra Anorak fikk vi til en sentral plassering i en travel handlegate i Luzern, hvor vi valgte å ha teksten; «Ikke alle som leser DN, har flyttet hit. Men alle som har flyttet hit, leser DN». 

Hun understreker at det er sagt med et snev av humor.

- Hvor mange nye abonnenter har dere fått i Sveits med denne kampanjen?

- Vi har en liten gruppe lojale abonnenter der nede fra før, og så langt i kampanjen har vi fått fem nye. Det er vi godt fornøyd med.