Denne påsken har Rema 1000 skapt en virtuell butikk på Snapchat ved hjelp av kreativ AR-teknologi og sendt flere hundre tusen nordmenn ut på påskeeggjakt. De første som har funnet alle påskeeggene i den virtuelle butikken har vunnet en flaske Solo Super. 

- Snapchat er en del av vår totale mediemiks og det er alltid moro å gjøre noe litt annerledes i høytidene. Med relevant og kreativ bruk av AR ser vi at kundene våre gjerne bruker mye tid - med høy kvalitet - på en morsom opplevelse. Påsken er intet unntak og derfor har vi laget en virtuell Rema 1000-butikk hvor Snapchat-brukerne selv kan lete etter Solo-påskeegg i butikken vår, sier Yvonne Denné, sosiale medier-ansvarlig i Rema 1000.

Så langt skal nærmere en halv million nordmenn ha tatt i bruk Snapchat-linsen og alle premiene er allerede delt ut.

- Årets påskekampanje er et samarbeid mellom flere aktører, hvor Rema 1000, Snap og Try Opt har laget en virtuell Rema 1000-butikk i påskestemning. Allerede nå kan vi si at årets påskekampanje treffer godt, ettersom det allerede - bare siden kampanjestarten denne uken - har vært nærmere en halv million unike brukere av linsen. Så du kan trygt si at det glir godt. Det iser ikke i rubben for Rema 1000 på Snapchat denne påsken, sier Per Christian Strand Teslo, norgessjef i Snap.

Ifølge Tesle er Rema 1000s påskekampanje den første i Norge som kobler det kreative anslaget med eksterne APIer. Det betyr at de kan inkludere oppdatert informasjon rett inn i linsen for å sikre at kampanjen holder seg aktuell.