Reklamebyrået Nord DDB står i kulissene når Orkla lanserer en ny kosttilskuddsserie med vitaminer og mineraler under navnet Möller's Pharma.

- Vi har over lengre tid jobbet med dette merkestrekket som vi opplever som god «fit» for Möller’s, og endelig er det ute! Möller’s har sitt opphav fra apotek og det var derfor naturlig å lansere dette i apotek. Produktserien under Möller’s Pharma skal være et godt alternativ for de som ønsker eller trenger tilførsel av ekstra vitaminer og mineraler, sier produktsjef i Möller’s, Anders Brunæs, i en pressemelding.

Reklamekampanjen de ruller ut i disse dager tar utgangspunkt i knapper som trykkes når vitaminene og mineralene inntas.

- Vi var spente på hvordan man kunne konseptualisere og dramatisere dette forbrukerbehovet og synes Nord DDB har løst dette veldig kreativt og tydelig, og i ekte Möller’s ånd med snev av humor.

Se hovedfilmen her. Saken fortsetter under.


Nord DDB forteller at de har hatt som mål å utvikle merkevareelementer som kan brukes i alle flater i lang tid fremover.

- Möller’s er for mange ensbetydende med tran, et produkt med svært høy troverdighet. Nå som produktfamilien utvides føltes det hensiktsmessig å skape en rød tråd, eller en grønn knapp, på tvers av hele porteføljen, sier rådgiver i Nord DDB, Thomas Olsson.

- Når formatene blir knappe, er det fint å holde det enkelt. Én knapp sier mer enn tusen ord, forteller teamet bak kampanjen, Joachim Bjørndahl og Fredrik Omre.

Slik ser kampanjen ut i sosiale medier: