I 2020 lanserte den svenske influenceren Michaela Forni sammen med Damon Foroozesh og Timothy Forni graviditets- og småbarnsappen Baby Journey. Appen har på kort tid blitt markedsledende i Sverige. Nå lanseres appen i Norge.

- Vi har allerede brukere i Norge som har benyttet appen på svensk og med svenske anbefalinger. Derfor er vi svært tilfreds med at vi nå kan tilby appen tilpasset norske gravide og foreldre, sier Forni i en pressemelding. 

 Hun forteller at graviditetsappen Baby Journey ble til ut fra hennes egne behov og opplevelser gjennom svangerskap.

- Som gravid og nybakt forelder går man gjennom tusenvis av følelser hver eneste dag. Etter mitt første svangerskap innså jeg at det er et stort behov for en plattform som skaper trygghetsfølelse. Nettopp derfor laget vi Baby Journey, en digital bestevenn som guider deg inn i den nye tilværelsen med barn, sier gründeren.  

Forni forteller at appen blir brukt av ni av ti gravide kvinner i Sverige. På Baby Journey kan brukerne finne hjelp, inspirasjon og veiledning i reisen mot å bli foreldre. 

Fra og med i dag er appen også tilgjengelig for norske gravide kvinner. Forni forteller videre at Norges-lanseringen innebærer at språket er oppdatert og at innholdet er tilpasset ved hjelp av norsk helsepersonell i tråd med norske forhold.

 - Allerede før lanseringen har Baby Journey inngått samarbeid med annonsører, helsepersonell og influensere. Og det ventes at appen vil bli varmt mottatt av norske brukere. 

Forni forteller at de så langt har fått med seg Hennes & Mauritz og Thule. Hvilke influencere de har inngått et samarbeid med vil de foreløpig ikke avsløre.   

Nå som appen har gjort sitt inntog i Norge, vil Forni utvide til andre markeder etter hvert.

- Målet er at alle gravide i Europa skal få hjelp fra oss, vi skal bli størst i Europa, avslutter Michaela Forni.