I disse dager slipper Orklas saft-merkevare Fun Light en ny solbærsmak og et helt nytt kommunikasjonsunivers. Arbeidet startet høsten 2023 og det er produksjonsbyrået Scream Media som har fått arbeidet med å levere det nye konseptet.

De har gått for et 3D-animert univers med fristende saftbilder når de skal selge inn den nye smaken.

- Det er helt klart at dette samarbeidet setter startskuddet for Scream som et komplett produksjonsbyrå, sier produksjonsleder i Scream, Dag Skorstøl, i en pressemelding.

Scream Media har samarbeidet med markedsssjef Even Jacobsen, produktgruppesjef Henriette Olavsrud og produktansvarlig Tamesha Utbult i Orkla på oppgaven.

- Scream og Fun Light har vært en perfekt match så langt! Det er en gjeng skikkelig hyggelig, dyktige og kreative folk som tilbyr akkurat det vi er ute etter i jakten på å begeistre enda flere nordmenn til å kutte ned på sukkeret med våre sukkerfrie alternativer, sier markedssjef Even Jacobsen.

- Å kunne tilføre en så ikonisk merkevare ny kreativ energi er en drømmeoppgave for oss. Vi deler samme ambisjoner som Orkla og vi gleder oss til fortsettelsen, sier regissør i Scream, Sondre Hogsnes.