Orkla Confectionery & Snacks har valgt Anti som kreativ partner for Stratos-merkevaren. Det er første gang Anti skal jobbe med denne delen av Orkla-konsernet, etter at de vant Møllers og Jordans internasjonale satsinger i fjor.

Stratos-avtalen ble landet etter en byråpitsj før jul.

- Stratos er ikke hvilken som helst merkevare og vi tror det ligger mange spennende muligheter foran oss når vi nå inngår et samarbeid med Anti. Vi ser stort potensial for vekst for Stratos, og vi var ute etter et byrå som så verden på samme måte, som hadde erfaring med å bygge solide plattformer, og ikke minst hyggelige folk å jobbe sammen med. Vi har gjennom prosessen hatt gode diskusjoner med Anti, og vi er sikre på at vi har valgt riktig byrå for jobben, sier produktsjef Konrad Skogen i Orkla Confectionery & Snacks.

Han mener Anti har mye å spille på når de tar fatt på arbeidet.

- Vi har verdens beste sjokolade, en sprudlende blå ku, og allerede en god andel av norske sjokoladeskåler. Sammen med Anti skal vi rigge oss for ytterligere vekst og gjøre den helnorske sjokoladen Stratos til alles favoritt.

Stratos har vært på markedet siden 1936, mens Stratoskua så dagens lys i 1979. I 2017 fikk kua en real «makeover» i regi av reklamebyrået Per Høj. Disse reklamefilmene, der Olli Wermskog kjent fra «Kongen befaler» har en rolle, er fortsatt å se på TV.

Les mer: Stratoskua blir ny - se den (k)utrolige transformasjonen

Daglig leder i Anti, Kristin Grimstad, har en helt spesiell tilknytning til sjokoladen.

- Jeg hadde «Stratos» på bremmen av russelua mi, så det sier jo sitt. Så dette er en livslang drøm som går i oppfyllelse. Dette kronet en utrolig fin start på 2024, der vi opplever høy fart og god stemning i alle deler av byrået.

Også de kreative lederne i Anti, Per Erik Jarl og Christian Hygen ser frem til å jobbe med Stratos:

- Muligheten å blåse litt ekstra luft inn i en så ikonisk merkevare er noe av det gøyeste vi kunne tenke oss. Vi deler jo de samme skyhøye ambisjonene, så sammen med de fine folka i Orkla skal vi ikke hvile før vi har funnet gullet.