Mekonomen har 300 verksteder rundt i landet og er en av landets mest kjente merkevarer innen bilverkskjeder. De begynner året med å styrke det langsiktige strategiarbeidet og utvikle en helt ny kommunikasjon.

- Vi ønsket oss en partner som virkelig går i dybden på merkevaren vår. Vi trenger noen som kan bidra til å styrke den ut mot bilverkstedkundene og få enda flere til å se fordelene ved å bruke oss, sier kommersiell direktør i Mekonomen Company, Anne Borgen Sturød, i en pressemelding.

Svenske Mekonomen hadde sitt inntog i Norge i 1999 og i dag består det børsnoterte selskapet Mekonomen Group av konsernvirksomhetene MECA Skandinavia, Mekonomen Norden og Sørensen og Balchen, som driver i Norge under varenavnet BilXtra.

Mekonomen har ikke vært tilknyttet et kreativt byrå på lenge.

- Det var viktig for oss å finne et byrå som ikke bare leverer sterke kreative løsninger, men reklame som er effektfull. Vi opplever at Trigger leverer på begge deler, så vi ser frem til å jobbe videre med det dyktige teamet deres, sier Sturød.

Kundeansvarlig  og strategisk rådgiver i Trigger, Tone Helene Angsund, mener Mekonomen har en helt spesiell markedsposisjon med store muligheter.

- Nesten alle har hørt om Mekonomen, men hva er egentlig Mekonomen? Jeg ser et enormt potensialt i både bransjen, og ikke minst i Mekonomen som merkevare, sier Angsund.

Hun peker på at det mye usikkerhet rundt det å eie bil.

- Vi bileiere får ofte klump i magen når vi tenker på at bilen skal på verksted. Vi aner ikke om vi får en regning på 3 000 eller 30 000 kroner, og mange føler nok at det er lett å bli lurt. Slik skal det ikke være, og vi gleder oss veldig til å hjelpe Mekonomen med å formidle at billivet ditt kan være enkelt.