Bokhandlerkjeden Ark lanserer sin julekampanje med personlig anbefalinger fra fire av Norges mest populære forfattere. Anne Lindmo, Oliver Lovrenski, Vetle Lid Larsen og Jørn Lier Horst dukker opp og gir sine anbefalinger til julegaver.

Kampanjen er utført i samarbeid med det teknologiselskapet Seen som blant annet eies av Petter Stordalen. Produksjonen og den kreative delen er utført av produksjonsselskapet Sølvrev.

Første gang Ark brukte Seens teknologi var under lanseringen av Lars Myttings bok «Skråpå-Natta». I den nye julekampanjen, hvor stjerneforfatterne kommer med sine personlige juleanbefalinger, så er det Seen sin teknologi som gjør personalieringen mulig.

- Etter en veldig vellykket kampanje med lanseringen til Skråpå-Natta var det naturlig for oss å benytte Seen også i årets julekampanje. Tilbakemeldingene fra kundene etter Mytting-lanseringen har vært veldig positive og dette reflekteres også i salgstallene, sier markedssjef i Ark, Gustav Eddy Larsen.

- Vi har et fantastisk samarbeid med Ark og Gustav. Det at de gir oss tilliten i en såpass viktig kampanje som årets julekampanje synes vi selvfølgelig er stor stas. Ark skal ha for at de er fremoverlent og tør å satse på ny teknologi, sier Martin Nerstad, administrerende i Seen.

Se Arks julereklame her. Her med Helle som navn: