Mobiloperatøren Ice har som første aktør lansert et mobilabonnement med strømmetjenesten Netflix inkludert. 

- Vi har alltid hatt som mål å utfordre oss selv og partnere til å skape de beste produktene for kundene våre. Når vi nå er den eneste mobiloperatøren som inkluderer Netflix i vårt mobilabonnement IceMax – en av våre største satsninger noensinne, håper vi at enda flere vil bli nysgjerrig på Ice, sier administrerende direktør i Ice, Shiraz Abid, i en pressemelding.

Abid takker Altibox og Lyse som han mener har vært døråpnere for samarbeidet med Netflix. Han understreker at mobilabonnementet har ubegrenset både data og Netflix, og at prisen ikke er økt.

- Det vi nå lanserer er et litt enklere og rimeligere alternativ, sammenlignet med å kjøpe tjenestene hver for seg. Dette er en type samarbeid vi vet er viktig for kundene, og derfor har drømt om lenge, sier han og fortsetter:

- Etter at vi ble en del av Lyse har vi endelig lykkes med det. Jeg håper kundene setter pris på at det ikke trenger å koste skjorta å strømme seg bort over mobilnettet.

Les også: Ny telegigant vil ta opp kampen med Telenor og Telia: - Kan hende det kommer et Altibox Mobil

Morgenstern fikk oppdraget
Det er reklamebyrået Morgenstern som har fått oppgaven med å lansere nyvinningen. Reklamesjefen i Ice, Camilla Nygaard, forteller om en kompleks produksjon med mange involverte.  

 - Netflix har selv vært tett på prosjektet fra start, så det har vært mange interessenter og behov å ta hensyn til. Likevel har vi hatt full energi hele veien, og det synes jeg også synes godt i sluttresultatet, sier Nygaard. 

Reklamefilmene er laget av Morgenstern selv med Erlend Westnes på regi og produsent-duoen Yakob Dahl Changezi og Martin Myhre.  

Rømmetjeneste
Svaret på den kreative briefen ble en «rømmetjeneste».  . 

- Vi tror at ønsket om å rømme bort fra hverdagens kjas og mas, eller bare en gneispark faren din dro deg med på, er noe mange kjenner på, sier teamet Mira Liv Helland Mortensen og Sebastian Graf Stenberg.  

- Dette er den største og morsomste produksjonen med Morgenstern så langt, og jeg er veldig fornøyd med sluttresultatet, sier Nygaard. 

Andre involverte hos Ice er Jannicken Lampe, Mussa Dagnew og Jonathan Thoresen. Involverte fra Netflix er Alanna Southgate og Camilla Herland.  

Øvrige involverte hos Morgenstern er kreatører Anders Muurman Holm og Sebastian Prestø, rådgiver Carina Lladò, prosjektleder Mona Larsen og designere Cathrine Høgebøl, Philip Notland, Gunveig Staven og Sindre Broager Grøn.  

Se en av de fire reklamefilmene her: