Grand Jury i Gerety Awards har som oppgave er å utnevne konkurransens gullvinnere, samt Grand Prix, består av til sammen 53 erfarne bransjekvinner fra hele verden.

Janne Espevalen, kundeansvarlig rådgiver og partner i Anoak NoA, sitter i juryen som eneste norske kvinne.

- Jeg gleder meg stort til å bli kjent med bransjekolleger i nær sagt hele verden, og ikke minst til å få muligheten til å gå i dybden på godt arbeid, sier Espevalen.

I 2024 blir Gerety Awards arrangert for femte år på rad. Målet med konkurransen er å løfte frem årets beste kreative jobber innen reklame og kommunikasjon. Bidragene vil bli vurdert basert både på originaliet og idé, samt på kvalitet og gjennomføring.

- Igjen har Gerety lykkes med å samle en utrolig liste av jurymedlemmer fra hele verden, og vi gleder oss til å igjen premiere årets beste kampanjer, skriver Lucia Ongay, en av grunnleggerens bak prisutdelingen, i en pressemelding.

Grand Jury åpner for innsendelser i januar. Da offentliggjøres også konkurransens øvrige juryer som vil sette sammen shortlistene og danne grunnlaget for jobben som skal gjøres av Grand Jury.

Gerety Award er oppkalt etter tekstforfatteren Frances Gerety, tekstforfatteren som i 1948 lagde det legendariske slagordet «A diamond is forever» for diamatgiganten De Beers-gruppen.