- Rekordstor deltakelse, hele 15 gullarbeider i 12 kategorier og en god spredning av utmerkelsene, skapte god stemning på TOU på fredag, skriver Stavangerregionens svar på Gullblyanten, Sterk Reklame, i en pressemelding mandag denne uken.

Reklamekonkurransen mottok bidrag fra hele Rogaland og er det største kertsmesterskapet i reklame- og design-Norge. Hele 135 arbeider ble sendt inn til årets konkurranse.

- Fasett ble byrået som tok flest gull i år, med hele fem av de totalt 15 gullene som ble delt ut i årets konkurranse. Tre av gullene gikk til samme kunde – Staysville – for nettside, tone of voice og skilt- og infosystem, heter det i meldingen.

Samme byrå fikk også gull for identiteten til KUTT! – en utstilling om reduksjon av utslipp for Norsk Oljemuseum, i tillegg til gull for ny firmalogo og visuelt uttrykk for Infotronics.

TADA fulgte like bak med fire gull: To i film og onlinefilm for jobbene Natural Born Journalist for Sunnhordland og Yrkesfag, bitch! For Ytre Sunnhordland Opplæringskontor, og gull i både Digitalt og sosialt og Kampanje, for Dra til sjøs, hvor kunden var Maritimt Opplæringskontor og Maritim Karriere.

Eli Tangen Design tok gull i både Håndverk og Grafisk design print for Stavanger symfoniorkesters Sesongprogram 23/24.

Melvær&Co og dTurbine fikk hvert sitt gull i kategorien Aktivering, for AIKnow for Stavanger Aftenblad og spesialinvitasjon til Catch 22 på Rogaland Teater.

Gullet i Åpen klasse gikk til Holt & Paulsen for Kortreist visittkort for K2 Restaurant

Apriil procontra fikk både gull i Print og kveldens gjeveste pris, Grand Prix, for Kampanjemateriell for Magasin Blaa. Dermed kunne de som første byrå ta med seg den splitter nye vandrepokalen som er laget av den lokale keramikkprodusenten Odd Standard.

Sterk Reklame arrangeres av Kreativt Forum og styringsgruppen for Sterk Reklame.

Alle jobbene og vinnere kan du se her.