Merkevaresjefen i Eviny, Alexander Solberg, starter som strategisk rådgiver i NoSleepTillBrooklyn.

Der han vil han få ansvaret for å hjelpe merkevarer med å verdiøke sine sponsorater med vekt på det byrået kaller merkevareopplevelser, eller brand experience.

- Å få mulighet til å joine teamet i Nosleep og Palmesus er en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Dette er et strategisk og kreativt «powerhouse» med enestående erfaring og kompetanse innen merkevarebygging, sponsing og opplevelsesbasert markedsføring, sier Solberg.

Solberg tar med seg 15 års erfaring fra Chess, Carat og Eviny når han nå tar på seg rådgiverjobben i NoSleepTillBrooklyn og byråleder Aris Theophilakis sier Solberg har en unik erfaring.

- Dette er et scoop. Alexander er en ener i Norge og har merittene som beviser det, han har gjort en forskjell overalt han har vært, med passion og kommersiell teft. Vi bygger kvalitet i et behersket tempo, og en varmblodig og energisk bergenser er perfekt for oss, sier Theophilakis.

Byrået har allerede gjort flere unike merkevarejobber for kunder som RedBull, Gjensidige, Samsung, Budweiser, McDonald’s og VG.

- I en tid med kunstig intelligens, hvor mer og mer blir fake, isolasjon og usikkerhet øker, skal vi dyrke frem sterke relasjoner, oppriktig lidenskap og ekte opplevelser mellom tydelige merkevarer og riktige målgrupper. Med det krever en helhetlig tilnærming og modige konsepter. Jeg skal jobbe med å øke effekten av engasjement ditt, litt forenklet sagt, sier Solberg.