- Sammen med The Oslo Company har vi som mål å effektivisere kampanjeløpet vårt, rett og slett gjøre reklamehverdagen til en fest, sier Johan Kraft-Johanssen, Senior Marketing Manager i Circle K Norge.

Circle K valgte nylig The Oslo Company som sin byråpartner. Underveis i prosessen fikk de bistand fra Byråvalg. Kraft-Johanssen forteller om en lærerik og givende prosess.

- Det er mye erfaring og kompetanse der ute, og alle vi vurderte kunne gjort en god jobb for oss, sier Kraft-Johanssen og fortsetter:

- Til slutt faller det gjerne ned på hvem man får spesielt lyst til å jobbe med. The Oslo Company hadde forstått briefen godt, stilte med et bra team og fulgte opp på alle måter. Da ble valget enkelt.

Jobbet med SMFB
Kraft-Johanssen forteller at de tidligere har samarbeidet med SMFB og SMFB factory og at dette samarbeidet varte i ni år.

- Vi har vært veldig fornøyd, men etter ni år kan det være behov for ny inspirasjon både hos kunde og byrå. På den måter vender man ikke bare bunken, men ser ut på andre muligheter, sier han.

Kraft-Johanssen understreker at byråets konkurs tidligere i høst ikke var av betydning for ønsket om noe nytt.

- Vi var klare på hva vi ønsket å knytte oss til. Vi var på jakt etter et retail/grafisk byrå, men dette endret seg underveis. Vi fant ut at vi ønsket oss et mer fullservice byrå, sier han.

Seks byråer deltok
I konkurransen deltok totalt seks byråer. Valget falt på The Oslo Company og kun én uke etter at de ble valgt, har byrået fått sin første brief.

- Vi opplevde at det var god kjemi fra første møte. Både menneskene og oppgavene er rett og slett en god match med oss i kompaniet. Vi er veldig stolte og ydmyke over å bli valgt som nytt byrå, sier Lise Marie Mørkved, reklamesjef i The Oslo Company.

- Vi gleder oss selvfølgelig til å komme i gang med vårt nye byrå. Vi har som mål å effektivisere måten vi jobber med kampanjer på, og så kommer det selvfølgelig også noen spennende muligheter og oppgaver som vi gleder oss til å løse sammen, sier Kraft-Johanssen.