Plan går i disse dager ut med en ny kampanje signert reklamebyrået Bureau og produksjonsselskapet Einar Film. Kampanjen skal gå på digitale kanaler i tillegg til at den blir å se utendørs og på print.

- I mange år har vi jobbet godt taktisk, men skal vi få en større plass i folks hoder, så må vi ta større plass også, sier Head of Content & Creative i Plan, Carina Holtmon.

- Vi ønsker oss selvfølgelig flere støttespillere, men det er ikke det vi måler kampanjen på. Målet er at flest mulig vet at Plan jobber for jenters rettigheter. Punktum, legger hun til.

Les mer: Bureau-rådgivere skal jobbe mer med Plan Norge

Sammen med kampanjen lanseres også en ny måte å støtte Plan på. Tidligere har fadderskap vært den mest vanlige måten å støtte på, men nå kan man også støtte kampen for jenters rettigheter gjennom å bli fastgiver.

Teamet i Bureau har vært bestått av de kreative rådgiverne Maja Folgerø og Snorre Martinsen, og prosjektleder Lise Schelvan.

- Som alle andre har vi vært opprørte og rett ut sinte over utviklingen for jenter i land som USA, Iran og Afghanistan. Nå har vi omsatt frustrasjon til kreativitet, og håper kampanjen kan gjøre at flere forstår hvor viktig Plans arbeid er, sier Folgerø.

- Selv om budskapet er bekmørkt, så håper vi det kan inspirere flere til å aktivt støtte de gode kreftene i verden. Vi kan ikke lene oss tilbake og tenke at kampen er over. Da vet vi hvem som vinner, legger hun til.

Se kampanjefilmen her: