Markedsførings- og reklamebyrået B17 skifter navn til God dag. Byråleder, Ulf Kvalvik forteller at «det nye merkenavnet er mer forenlig med menneskene bak byrået og selskapets ambisjoner.»

- Vi er en leken gjeng med mye personlighet. Vi er gode på å utfordre kundene våre på å dele av seg selv, men vi har ikke vært gode nok på å vise hvem vi er. Den nye visuelle identiteten vår er mer representativ for den gjengen vi er i dag, sier Kvalvik.

- Hver dag i God dag, skal være en god dag. skyter han inn. 

B17 ble etablert i 2010 som en del av annonseavdelingen til lokalavisen Budstikka. Der fikk de prosjektnavnet B17, som er en forkortelse av adressen Billingstadsletta 17. I 2022 ble byrået et eget selskap og heleid av de ansatte. Det gamle prosjektnavnet fikk stå en stund, men med ny kontoradresse og flere nye hoder lå alt til rette for et navneskifte. 

- Vi skal ikke nødvendigvis bli størst, men vi vil alltid strekke oss etter å bli bedre. Med den nye merkevaren God dag, får vi mulighet til å treffe en helt annen kundegruppe. En gruppe som er på jakt etter en sprek partner som både tør å utfordre, og ikke minst sette farger på verden, sier byrålederen. 

Byrået skal fremdeles levere de samme tjenestene som de har gjort det siste året

- Vi skal fortsette å utvikle merkevarer som folk blir glade i, nettsider som presterer godt og ikke minst lage innhold som treffer hjertene til folk. God dag blir rett og slett bare en tydeliggjøring av hva man kan få til, om man tør å gjøre noe annerledes, sier leder for operasjon og prosjekt, Johanne Skaatun, i reklamebyrået God dag.

Den siste tiden har byrået fått inn fire nye ansatte, og teller med det 12 ansatte til sammen. Nå ser de et stort potensial i næringslivet i Asker og Bærum, og ønsker å utvide horisonten.  

 - Jeg føler meg privilegert som har fått være med på denne reisen og oppleve hvordan selskapet har vokst de siste to årene, og hvordan det nå speiler den dynamiske og lekne gjengen i Asker, sier styreleder Tor Magnus Kolflaath i  pressemeldingen.

Byrået hadde en omsetning i 2022 på 14,4 millioner kroner, men det ga ikke et større resultat enn noen tusenlapper.