Før sommeren hadde Fleks, som er Norges største tilbyder av bilabonnement, en omfattende konkurranse med flere store byråer. Nå er det klart at bilutleieren har valgt Ring 2 som sin nye samarbeidspartner. Byrået vil bistå Fleks med kommunikasjon i tiden fremover.

Tonje Løkaas, markedssjef i Fleks, forteller at «Ring 2 inviterte dem inn i en prosess som lignet mer på et daglig samarbeid enn en normal pitsj.»

- I løpet av et veldig godt gjennomført arbeidsmøte merket vi at kjemien var på plass. I tillegg viste de god innsikt og presenterte en kjærkommen strategisk kursendring for Fleks som merkevare, og er det noe vi i Fleks liker så er det selskaper som rokker ved etablerte sannheter, sier Løkaas.  

Ring 2 fikk allerede før sommeren nyheten om at de var valgt som byråpartner. Nå gleder de seg til å komme i gang. 

- Fleks er en merkevarepionér med mange spennende tjenester, og per dags dato finnes det ikke en mer innovativ bilkunde i hele Norden. Å få være med å utfordre folks syn på hvordan man kan ha bil er rett og slett en drømmeoppgave for oss som kreativt byrå, sier Per Kristian Voss Halvorsen, strategisk leder i Ring 2.

Fleks har som mål «å endre hva det vil si å ha bil» og tilbyr et fleksibelt alternativ til eierskap og leie. Selskapet ar blant de første til å tilby bilabonnement til private husstander og markedssjef i Fleks forteller at de har «ambisiøse vekstplaner». 

- Vi er i dag Nordens største aktør på dette området, og sammen med Ring 2 skal vi gi mange flere muligheten til å oppleve gleden ved en bekymringsfri, forutsigbar og fleksibel bilalternativ, sier Løkaas.