Sammen med Pol skal Av-og-til øke bevisstheten rundt sammenhengen mellom alkohol og 200 sykdommer, og oppfordre til handlings- og holdningsendring.

- Vi ønsket å inngå et samarbeid med Pol fordi vi opplever dem som en stødig, engasjert, kreativ og ikke minst løsningsorientert gjeng som vet hvordan man effektivt kan nå ut til målgruppen, med gode resultater, sier Stina Katrine Bakken i Av-og-til.

- Sammen kommer vi til å lage en viktig opplysningskampanje om risikoen man tar ved å drikke alkohol, og at hvert glass man kutter gjør godt for helsa. Vi er veldig glade for at vi har Pol med på laget.

Reklamebyrået gleder seg til å ta fatt på oppgaven. 

- Vi skal ikke rette strenge pekefingere, men gjøre folk bevisste på at det er lurt å kutte en enhet her og der, og at man kan ta gode valg med tanke på hvilken risiko man utsetter seg for i forbindelse med alkohol, sier rådgiver Lina Aas-Eng i Pol.

- Dette er en meningsfull og spennende oppgave som vi gleder oss til å jobbe med, legger det kreative teamet Anders Arnoldsen Holm og Thea Emanuelsen til.