Reklame-, design- og teknologibyrået Mvh har hentet inn Geir Florhaug som byråets første kreative leder.

Florhaug har lang fartstid i norsk reklamebransje og kommer nylig fra stillingen som kreativ leder i The&Partnership, der han blant annet hadde ansvar for kunder som Toyota, Northug og Skousen.

Byråleder Jon Fredø i Mvh forteller i en pressemelding at han er «superstolt over at Florhaug valgte dem.»

- Vi fikk svært mange flotte søkere. Geir var en klar nummer én fordi han holder et så høyt nivå innenfor de fagområdene som et kompakt fullservicebyrå skal kunne levere på. Med ham på laget er vi klare til å ta et nytt kvantesprang i vår utvikling som et kreativt byrå, sier han i meldingen.

Florhaug har tidligere vært AD og kreativ leder i byråer som McCann og Dinamo. Han har i tillegg startet egne byråer, laget tegneserier og vært med på å lage Futbology-appen som er på topp ti-listen over verdens mest populære fotball-apper. Nå ser han frem til nye utfordringer. 

 - Det har vært lærerikt å få være med på å etablere T&P på norsk og nordisk nivå, men når denne muligheten dukket opp hos Mvh, måtte jeg bare gripe den. Jeg har fulgt med på byrået en stund, og de har tatt noen solide steg siden de het «Alle Gutta.» Så jeg gleder meg stort til å komme i gang og bidra til å plassere både byrå og oppdragsgivere i rampelyset, forteller Florhaug.