NXT måtte forsvare kunden da Byggtorget inviterte til byråkonkurranse i vinter. Nå kan byråleder og rådgiver i NXT, Tanja Schøien, slippe jubelen løs.

- Stemningen sto i taket da Geir Lunde i Byggtorget fortalte oss i NXT at vi vant pitchen. Tidligere var byråtjenestene fordelt mellom Anorak og oss, og vi er derfor svært fornøyde med å bli det foretrukne byrået, som denne gangen skal levere på hele rekken av tjenester innen strategi, kreativitet og det operative markedsarbeidet. Det er da vi i NXT leverer best, sier hun.

Les også: NXT kjøper Tanja Schøiens nye selskap: - Match fra første møte

Fremover får NXT ansvaret med å forankre merkevareposisjon og strategi i samarbeid med Byggtorget. De skal også jobbe videre med markedsføring, markedsmateriell og profil.

- NXT har vært en god samarbeidspartner for Byggtorget i mange år, men allikevel er det av og til viktig å ta en fot i bakken og vurdere alternativene. I denne runden overbeviste NXT, og gjorde oss sikre på at NXT var riktig samarbeidspartner – også for fremtiden. Nå gleder vi oss til det videre samarbeidet, og til å løfte Byggtorget til nye høyder sammen, sier markedsdirektør i Byggtorget, Geir Lunde.