Fungerende daglig leder i Newslab, Linn Isaksen, sier det nye året «har begynt veldig bra». Nylig vant innholdsmarkedsføringsbyrået et anbud med Medietilsynet og nå kan byrået melde om at de har ansatt tre nye.

- Denne ansettelsesrunden var virkelig spennende. Vi har fått alt vi drømte om og mer til, sier fungerende daglig leder i Newslab, Linn Isaksen.

Selskapet ansetter Nicolai Gundorff Asmussen som videoprodusent og regissør, og Magnus Berg og Torstein Norum Bugge som henholdsvis senior innholdsprodusent og innholdsprodusent.

- Nicolai har jobbet med oss lenge og føles som en svært viktig del av Newslab, så det var en glede å endelig få ansette ham! Han vant nettopp Spellemannspris for musikkvideoen han regisserte for Ramón, så plutselig har vi en Spellemann-vinnende regissør. Det er stas, sier Isaksen.

- Det er måske fedt at være norsk i Danmark, men det er helt vildt at være dansk i Newslab, sier Nicolai Gundorff Asmussen.

Magnus Berg kommer fra Manus og, mens Torstein Norum Bugge kommer fra Tek.no, har utdannelse innenfor medievitenskap og informatikk, og har også jobbet som kommunikasjonsrådgiver.

- Vi fortsetter å styrke kompetansen på digitalisering, teknologi og forskning. Jeg er sikker på at komboen av det vilt kompetente teamet vårt og kundene våre på dette området gjør at vi har Norges vasseste kommersielle miljø på tech, sier Isaksen.

Selskapet jobber med kunder som blant annet Telenor, Digital Norway, Universitetet i Oslo, Tekna, Sintef og Microsoft.

- Å lande hos Newslab har vært veldig kult, både fordi jobben er veldig variert og spennende, men også fordi hele gjengen her er knallbra, sier Torstein Norum Bugge.

Berg sier han «har spionert på NewsLab-gjengen lenge».

- Da muligheten for å bli en del av den plutselig dukket opp, var det bare å feie vekk alle andre planer. Både folka og kundene her har gitt tidenes førsteinntrykk, så nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen, sier Magnus Berg. 

NewsLab er et innholdsbyrå som jobber med å rådgi og produsere innhold for sine kunder og teller i dag nærmere 30 ansatte.