Det nye fullservicebyrået Norwegian Promotion Group (NPG) henter tilbake Patrick Berger til kommunikasjons-, event- og markedsføringsbyrået og denne gangen i rollen som direktør for forretningsutvikling.  Berger kommer dermed tilbake til byrået etter tre år i design- og kommunikasjonsbyrået Stem Agency (tidligere Design Container).

- Jeg er veldig glad for å bli en del av NPG-familien igjen. NPG har oppnådd imponerende vekst i løpet av de siste årene, og jeg ser frem til å jobbe tett med teamet og samarbeide for å nå våre felles mål. Vi har en spennende reise foran oss, og jeg gleder meg til å være en del av den, sier Berger.

I en melding fra NPG heter det at Berger «i forbindelse med pandemien valgte å utvide sin horisont ved å utforske en mindre berørt bransje.»

Stig Kristiansen, partner og toppsjef i NPG, sier Bergers «kompetanse og bakgrunn passer inn i NPGs visjon og strategi.»

- Vi er sikre på at Patrick, med sin sterke kompetanse og fokus på strategisk posisjonering og kundereisen, vil bidra til videre suksess. Vi er glade for å ha han tilbake hos oss i Bygdøy allé, sier Kristiansen.

NPG-sjefen sier det nye fullservicebyrået fortsette reisen med å ta en tydelig posisjon innen merkevareaktivering med sitt «tjenestespekter som omfatter exhibition, event, sport, kommunikasjon, medier, markedsføring og design.»

Selskapet kjøpte seg nylig inn i Aasland Graff & Partners (AGP) og dannet NPG Sport og NPG Communication. NPG Gruppen har 80 ansatte på kontorer i Oslo, Stockholm og Budapest. Omsetningen forventes å være på cirka 250 millioner kroner i 2023.