PowerOffice samarbeider med reklamebyrået Morgenstern om å få oppmerksomhet for sitt regnskapsprogram. Nå er de klare med nye reklamefilmer og denne gangen går turen helt opp til verdensrommet.

– Vi ønsker å sette produktet vårt i en litt annerledes kontekst, men som samtidig er svært relevant for folk flest. PowerOffice gir deg kanskje ikke superkrefter på ekte, men er nok minst like nyttig i arbeidshverdagen, sier direktør for forretningsutvikling i PowerOffice, Nebojsha Mihajlovski.

Han ble nylig kåret til årets B2B-markedssjef.

Les mer: Kåret til årets B2B-markedssjef: - Jeg er veldig stolt

Kommunikasjonskonseptet med superhelter ble ført lansert i fjor.

- Dette er andre året med superhelt-reklame, hvor vi ønsker å etablere et tydelig og distinkt univers som står ut i markedet. Selv om de fleste i målgruppen ikke bedriver superheltvirksomhet, så er det jo en del likhetstrekk når det kommer til papirarbeid, sier rådgiver i Morgenstern, Nikolai Nordan Riibe.

I dag har PowerOffice 60.000 kunder og over 180 000 brukere på tjenesten Go.

- Vi har ambisiøse vekstmål, og disse skal vi nå gjennom å fortsette å bygge bransjens sterkeste merkevare. Så langt har vi lykkes godt med dette, og er per nå rangert som regnskapssystemet med de aller mest fornøyde brukerne, sier Mihajlovski.

Filmene er produsert av Morgenstern selv og med Even Hafnor på regi. Torkild Jarnholt og Bjørnar Buxrud har vært kreatører.