Gjennom deres ferske kampanje, sponset av Finansmarkedsfondet, ønsker Norsk Pensjon i samarbeid med andre interesseorganisasjoner å øke engasjementet og kunnskapen rundt pensjon og egen tjenestepensjon.

-Pensjon er ofte et tema man skyver litt fra seg, og mange har ikke helt kontroll på sin egen pensjonssparing. Med dette prosjektet håper vi å synliggjøre viktigheten av å engasjere seg i sin pensjon, og alle mulighetene man har for å påvirke sin egen pensjonisttilværelse, sier Trond Tørstad, daglig leder i Norsk Pensjon.

Målgruppen for kampanjen er alle mellom 18 og 56 år. Mediebyrået Moods Communications og produksjonsselskapet Funkel er med på laget.

- Tanken har hele tiden vært å produsere noe som skaper oppmerksomhet rundt pensjon på en morsom måte, og som skal drive den svært brede målgruppen inn på den nye landingssiden på minpensjon.no, sier produsent Morten Nyheim Larsen i Funkel.

Han forteller at filmen er av et klassisk «5 på gata»-format kombinert med animasjon for å gi autentisitet og lekenhet.

-Samtidig har vi tilpasset filmene slik at vi når de ulike aldersgruppene best mulig, sier Larsen.

- Filmene skal vekke målgruppens nysgjerrighet til å undersøke mer om sin egen pensjon og de valgmulighetene man har, sier Tørstad.

Se kampanjefilmen her: