Reklamebyrået Ring 2 startet opp høsten 2021 og har blant annet Avisa Oslo, Amedia, NFF og Jernia på kundelisten. De er heller ikke fremmed for å skape blest rundt seg selv, som da de arrangerte «Omvendt pitch» og lanserte «Småbyråprofil». Det er i denne tradisjonen at de nå lanserer collegeklær for «LHS - Livets Harde Skole».

- «Livets Harde Skole» er kanskje ikke av de mest anerkjente universitetene, men det er helt klart en av de mest populære utdanningsinstitusjonene på for eksempel Facebook om dagen, forteller det kreative teamet i Ring 2, Hans Magne Ekre og Alexander Gjersøe

Duen forteller at inspirasjonen til kolleksjonen kom etter at de rotet seg bort i ulike kommentarfelt.

- Det er ingen tvil om at LHS har forsynt sosiale medier med mange engasjerte debattanter i en årrekke, og vi vet av erfaring at enda flere vil dele meningene sine med store bokstaver jo nærmere vi kommer kommunevalget, sier det kreative teamet og legger til:

- Dessverre er det slik at de som har gått «Livets Harde Skole» ikke møtes på reunion, og da er det kjekt med et plagg som viser tilhørighet.

Det første plagget som lanseres er en grå variant med silketrykk. Etter hvert  kommer det også t-skjorter og hoodies i flere ulike farger. Genserne selges på byråets hjemmeside og er designet i samarbeid med Catharina Eberlin.

Strategisk leder i Ring 2, Per Kristian Voss Halvorsen forteller Kampanje at de har fått mange reaksjoner etter at de produserte opp det første opplaget. 

- Vi skjønte at dette kan det bli butikk av, og kommer til å promotere genserne på Instagram, med vedlagte illustrasjoner, så får vi se hvor mye det tar av og tilpasse satsningen etter det. Jeg blir ikke overrasket hvis det plutselig tar av, for «Livets Harde Skole» er jo en av de mest populære utdannelsene vi har her til lands, sier Voss Halvorsen. 

Duen bak kolleksjonen, Hans Magne Ekre og Alexander Gjersøe er sikre på at målgruppen befinner seg langt utover puben på Sandaker Senter. 

- Nå har folk gått med Yale, Georgetown og Harvard på brystet siden 80-tallet, og vi tror rett og slett at man er litt lei av å fronte eliteskoler man overhodet ikke kan identifisere seg med. Skolegensere fra BI, MI og Institutt for klinisk odontologi på Blindern har heller aldri slått an, og derfor tror vi «LHS», som befinner seg helt i andre enden av utdanningsaksen er med på å fylle et tomrom i mange garderobeskap, sier de.