I 2015 inntok den svenske elektronikkjeden Kjell & Company Norge og i dag har de 30 butikker rundt om i landet.

- Det var derfor på høy tid å få seg et reklamebyrå her til lands, sier norgessjef Caroline Hellsten i Kjell & Company.

Jobben har gått til Per Høj. De skal lage kommunikasjon både for det norske og det skandinaviske markedet.

- Vi er svært stolte over å ha fått Kjell & Company på kundelisten. For tiden jobber vi ut vår første kampanje sammen, etter å ha vært gjennom en lengre merkevareprosess, sier Calle Bækken, rådgiver i Per Høj.

Kjell & Company blir deres første hjemmeelektronikk-kunde.

- Kjemien stemte fra første øyeblikk. Gjengen i Per Høj har virkelig overrasket oss med kreativ skaperglede og strategisk overblikk. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier markedssjef Martin Jonsson i Kjell & Company.