Mvh skal med det bistå Byporten med kjøpesenterets reklame- og innholdsbehov.

- Vi valgte Mvh først og fremst fordi de er et fullservicebyrå som leverte på alle punkter i anbudsrunden. I tillegg er de en flott og kreativ gjeng som vi fort fant tonen med, sier Christina Dal Wæhle, senterleder på Byporten.

- Vi gleder oss til videre samarbeid, sier Ingeborg Hommelstad, markedskoordinator på Byporten.

Rådgiver i Mvh, Eirik Engen, mener Byporten er en drømmekunde.

- Det ble tidlig tydelig at Christina og Ingeborg brenner for senteret, leietakerne og kundene. Byporten er et imponerende senter med over 12 millioner årlige besøk som resulterer i en omsetning på mer enn én milliard, sier Engen.

Han forteller videre at senterets beliggenhet gjør dem til en spennende kunde.

- Byporten gjør hverdagen enklere for Oslofolk og pendlere, og er ofte det første turister møter når de ankommer Oslo sentrum, så dette blir spennende, sier Engen.

Mvh stiller hele byrået til disposisjon for Byporten, men det er Art Director Cecilie Y. Kvam og tekstforfatter Martine Andersen som skal være de kreative spydspissene.

- Martine og jeg har jobbet med kjøpesenter før, og vi elsket det. Vi er veldig klare for å entre senterverdenen igjen. Byporten har en fantastisk butikkmiks, spennende markedsføringsflater, en solid kundeklubb og selvfølgelig en helt unik lokasjon, sier Kvam.

Prosjektledere for Byporten blir Ingelin Pedersen og Merete Valseth.

- I Mvh sier vi det så enkelt som at målgruppen for byrået vårt er bra folk. Det fant vi hos Byporten.  Når vi jobber med bra folk med ambisjoner blir det alltid bra. Vi er allerede i gang med vår første kampanje sammen, og vi gleder oss til veien videre, sier prosjektlederduoen.