- Vi har utfordringer med oppfattelsen av merkevaren, og mangler en rød tråd i kommunikasjonen, så dette har vært et viktig steg for å profesjonalisere markedsarbeidet vårt ytterligere, sier markedssjef i Møbelringen, Linda Trulsen.

For å utvikle markedsarbeidet har Møbelringen gjennomført sin første pitsj med et utvalg reklamebyråer.

- Det har vært en god prosess der vi inviterte inn ni håndplukkede byråer, som alle takket ja til å delta. Vi har sett flere gode arbeider i løpet av noen uker nå, sier prosess-leder og senior strategisk rådgiver for Møbelringen, Unni-Lovise Godager Berge.

Valget falt på Morgenstern
Godager Berge har de siste årene ledet flere slike prosesser for andre merkevarer, og kom først inn som konsulent i Møbelringen i desember 2022 for å lede strategiske prosjekter på markedssiden. Hun er svært fornøyd med det byråene leverte.

- Det er alltid leit å gi noen beskjeden om at de ikke er med videre, og jeg tror vi kunne jobbet med flere av byråene som deltok. Til slutt falt vi på Morgenstern og er superfornøyde med det, sier Godager Berge.

- De forstod hva vi kikket etter i leveransen, hadde en god strategisk tilnærming og et treffende konsept, samtidig er de en knakende hyggelig gjeng, så kjemien sitter. Vi gleder oss til onboardingen og å se hvordan det nye konseptet treffer målgruppa og markedet, legger hun til.

-Bransjen er generisk
Trulsen forteller at Morgenstern ble valgt som byrå etter at de imponerte på særlig ett punkt.

- Morgenstern trakk det lengste strået og klarte å være kreative innenfor de stramme rammene vi ga dem. Det var et viktig punkt for oss i valg av byrå. Bransjen er generisk, vi er nødt til å stå ut, sier Trulsen.

- Vi gleder oss til å riste litt i bransjen og lage morsomme ting sammen med en veldig bra gjeng fra Møbelringen, sier det kreative teamet Mira Liv Helland Mortensen og Sebastian Graf Stenberg.

Resten av det vinnende teamet fra Morgenstern var Philip Notland, Cathrine Ekblad Høgebøl, Sindre Broager Grøn, Victoria Ekeli, Nikolai Nordan Riibe og Carina Lladó.