For 14. året på rad deler Gjensidige ut kundeutbytte. I den anledning er selskapet ute med en ny kampanje som minner både forsikringskunder og andre på nettopp det. Det er reklamebyrået Anorak i NoA-konsernet som står bak kampanjen.

- Kundeutbytte har blitt en fin vårtradisjon for oss, og noe vi er veldig stolte av og vet kundene våre setter pris på, sier Gro Grotle, markedssjef i Gjensidige.

- I kampanjen leker vi med ideen om at hele Norge blir litt gladere når kundeutbytte kommer, for det må jo ha noe å si at over 800.000 nordmenn får litt ekstra penger inn på konto på omtrent samme tid, legger hun til.

I filmuniverset takler Gjensidige-kundene kjipe situasjoner med et smil.

- Å plutselig få litt ekstra penger å rutte med er slett ikke en selvfølge nå om dagen. Vi har derfor tatt oss friheten til å overdrive ringvirkningene av kundeutbytte i år bittelitt, sier Andrea Lütken og Tone Jansson, kreativt team i Anorak NoA.

Resten av teamet har bestått av prosjektleder Hege Dyrseth, rådgiverne Kine Werenskiold og Tina Wesselsen og strategisk planner Simen Hanssen. Øvrige ansvarlige i Gjensidige er Heidi Grundeland Maxwell og Nina Esp Bhogal.

Filmene er produsert av Pravda med Even Hafnor på regi. Mediebyrå er OMD.

Se reklamefilmen her: