Forrige uke gikk Storebrand på lufta med en ny markedskampanje og et nytt konsept. I kampanjen oppfordrer Storebrand folk til å ta grep om fremtiden de ønsker seg.

I reklamefilmene, som har fått navnet «Fremtidsforestillinger», møter publikum på par og familier som i en impro-lek forestiller seg fremtiden.

- Altfor mange utsetter eller unngår å ta stilling til egen fremtid. Kanskje på grunn av alvoret som ligger i det, eller at det oppleves som litt vanskelig. Vi ønsker å hjelpe folk til å ta grep i dag for den fremtiden de ønsker seg – rett og slett å investere i fremtiden, sier Camilla Haveland, markedsdirektør i Storebrand.

- Derfor viser vi i disse filmene frem noen som har funnet en litt artigere måte å ta stilling til fremtiden på, fortsetter hun.

Se reklamefilmen til Storebrand her:


- Kan fort bli svulstig
Kampanjen er utviklet i samarbeid med reklamebyrået Per Høj og er det første uttaket i et nytt kommunikasjonskonsept.

- Det kan være utfordrende å ha fremtidstro om dagen, men nettopp derfor er det viktig å være bevisst på hvilken fremtid du ønsker deg og hva du kan gjøre i dag for å få den. Fremtidsoptimisme kan fort bli svulstig, så i stedet for å gjøre det for stort og fjernt for folk, kan man snakke om fremtid på vanlige folks premisser, sier rådgiver og byråleder Håkon Fretheim.

Filmen er produsert av det svenske produksjonsselskapet B-reel Films. På regi var Sacarias Kiusalaas, mens Fiffi Kjell og Anna Sundbom har vært produsenter. Fra Storebrand har leder for merkevare og kundeopplevelse, Charlotte Hillestad og reklameansvarlig Joachim Skageng hatt ansvaret. Kampanjen vil gå på lufta på radio, digitalt og i sosiale medier i tillegg til TV.