Selskapet som har skapt ditt eget lille postkontor på dørmatta lanserer i disse dager kampanjen «Schmick, Schmack, Schmock» for å tydeliggjøre hvor enkelt det er å sende og motta pakker hjemmefra.

Markedssjefen i Helthjem, Marte Grevle forteller at de ønsket å finne et konsept som bekriver hvor enkelt det er å bruke deres tjeneste for kvinner i alderen 20-40 år. 

- Hvorfor retter dere fokuset mot kvinner i den aldersgruppen i denne kampanjen? 

- Dette er fordi de er de som handler mest på nett. Det er også de som handler mest fashion på nett, og det er det Helthjem skal være best på å levere. Her har vi et unikt produkt sammenlignet med våre konkurrenter, Grevle til Kampanje og legger til: 

- De vet hvordan tjenesten vår fungerer, men vi står i en tøff konkurranse i utsjekken, og vil gjøre valget av fraktleverandør enkelt. Så det er viktig at de som shopper mest på nett forstår hvorfor Helthjem er den beste løsningen. 

Vil styrke merkevaren
Derfor har de lansert slagordet «Schmick, Schmack, Schmock» for å fremheve hvor enkelt det er å bruke tjenesten deres. 

- Vi var opptatt av å forenkle budskapet, og ikke være for langt unna hva tjenesten faktisk består av. Resultatet ble å beskrive løsningen og kundereisen på 1-2-3 med en leken tvist i form av «Schmick, Schmack, Schmock», sier markedssjefen. 

Hun mener slagordet fanger essensen i tjenesten og formidler den på en kreativ og gjenkjennelig måte-

Kampanjen vil være en del av Helthjem sin always-on-kommunikasjon og tanken bak kampanjen er at den kan gjentas mange ganger uten å bli kjedelig. Markedssjefen håper kampanjen vil etterlate inntrykket av at Helthjem er den enkleste løsningen for pakkehåndtering.

- Det var viktig å lage et konsept som ikke varer i to uker, også går man lei, eller må skrote det. Det bor veldig mye gøy i dette konseptet, og dette er bare starten. Vi har ikke hatt noen videoer som har beskrevet tjenesten vår før, så det var et viktig sted å starte før vi lager altfor kreative reklamekonsepter. Men jeg gleder meg til å se hva mer vi skal lage og som kan bo i konseptet, sier Grevle.

Simpleness står bak
Kampanjen er laget i samarbeid med byrået Simpleness, og det er produksjonsselskapet Narrativ som har produsert de første reklamevideoene i samarbeid med byrået. Stine Stenhaug, rådgiver og kreatør i Simpleness forteller at hun
gleder seg til å se hvordan kampanjen blir tatt i mot av publikum.  

- Og om vi får pilene på markedsundersøkelsen til å peke oppover. I tillegg har vi jobbet med å lage en ny brandbook for Helthjem, noe som gjør det enda morsommere å lage konsepter med merkevaren, avslutter hun.

Du kan se en av reklamefilmene her: