Grandiosa–reklamen «Full pakke» fra 2007, som var knapt ett minutt lang, gjorde Jenny Skavlan til rikskjendis over natten og flere Facebook–sider ble opprettet av fansen for den da ukjente «Grandis–jenta». Nå har hun gått sammen med Posten, som kom inn som bruktappens fraktpartner i fjor, for å lansere nyheten om at man nå kan kjøpe og selge ting opp til størrelsen av en vaskemaskin på bruktappen med en splitter ny musikkvideo. Sammen med artisten Rebecca Moe spiller Skavlan en parodi på seg selv. Filmen er produsert av Expect Films og det er Rebecca Moe og Tobias Frøystad som står bak idéen. 

«Shabadabading» synger Skavlan mens en pizza flyr gjennom skjermen til en hard tekno-beat.

- Ideen opsto da vi innså at stor pakke høres litt ut som full pakke, så da var det umulig å ikke få Jenny og Rebecca til å rappe om denne lanseringen med en innbakt liten hyllest til full pakke. Det var bare noe vi måtte gjennomføre. Vi gikk i studio, filmet noen dager senere og håper at folket synes det er like gøy som oss, sier markedssjef i Tise, Sigrun Stenseth til Kampanje. 

Filmen har skapt stort engasjement på sosiale medier og har på under et døgn fått nærmere 200.000 organiske visninger på Instagram og flere brukere skriver «Få den på Spotify» i kommentarfeltet.

- Nå vurderer vi å lage en fullversjon av låta og håper at en russ, et eller annet sted i Norge, har lyst til å legge den inn i spillelisten sin, sier markedssjefen.

- Vi er glade for å se at så mange gleder seg over at stor Norgespakke nå er tilgjengelig på Tise, også er det ekstra stas å lansere nyheten med en så kul film, sier kampanjeansvarlig i Posten, Hege Barbara Aarhus

Her kan du se reklamefilmen: