- Binsj Film skal være et produksjonsselskap som byråene elsker å samarbeide med. Løsningene våre, våre gode samarbeidsevner og lange erfaring gjør oss til et godt og trygt valg for både byråer og kunder, sier produsent Morten Nyheim Larsen.

Han, sammen med Linn Enoksen og Espen Torkildsen har forlatt Plan-B for å satse på det nye produksjonsselskapet Binsj Film. Trioen har solid TV-erfaring og har jobbet med kanalene NRK, TV 2, TVNorge og TV3 i tillegg til annonsører som Vipps, Rema 1000 og Byggmax. I tillegg til trioen har de fått med seg Carl Christian Raabe på regissørlaget.

- Vi skal hovedsakelig konsentrere oss om produksjon av reklamefilm til alle plattformer, men vi har også mye erfaring med produksjon av kommersielle dokumentarer og employer branding, sier Nyheim Larsen.

Sterk TV-bakgrunn
Trioen kommer i sin helhet fra produksjonsselskapet Plan-B hvor de har produsert reklame- og kampanjefilmer i en årrekke, i tillegg til erfaringer hver for seg. Enoksen har blant annet produsert Sirkus Northug og Verdens beste skisenter, mens Nyheim Larsen blant annet har jobbet med konsepter som Mesternes Mester og Farmen. Torkildsen har på sin side blant annet vunnet Emmy som manusforfatter NRK Super Ikke min skyld og hatt regi på TV-programmer med Truls Svendsen, i tillegg til mange år i NRK.

- TV-bakgrunnen vår gjør at vi ikke er fremmede for å pitsje TV-ideer også. Det blir spennende å kaste seg inn i kampen om å få gode nye norske TV-konsepter på lufta, sier Torkildsen.

Enoksen forteller at de også vil utvikle Binsj Film til å bli en plattform for både nye og etablerte talenter.

- Vi skal være et miljø som tiltrekker oss de flinkeste folka i bransjen. Vi har allerede knyttet til oss Carl Christian Raabe, som i tillegg til å regissere reklamefilmer også debutert som spillefilmregissør med Hjemsøkt, sier Enoksen.

- Jeg klør i fingrene etter å fortsette å speide etter spennende talenter. Vi skal tilby dem et miljø med masse kunnskap om historiefortelling og spennende kreative utfordringer. Og ikke minst, kjempehyggelig stemning på kontoret, legger hun til.