Denne uka gikk Vitaminbjørner på lufta med en ny reklamekampanje som bygger på slagordet «De viktigste vitaminene er de som blir spist». Kampanjen er utviklet av reklamebyrået Per Høj for Orkla Health.

- Vitaminbjørner har en ganske sjelden posisjon i kosttilskuddskategorien, nemlig den at det er barna selv som passer på å få de i seg, uten at foreldre trenger å mase om det, sier Brand Manager Anders Brunæs i Orkla Health.

Filmen har i kjent stil med seg både fengende musikk og dansende Vitaminbjørner, men denne gangen er det ei jente som spiller hovedrollen.

- Dette har vært moro fra brief til levering. Vi bygger videre på universet med hoppende Vitaminbjørner til kul musikk, men tilfører noe nytt og relevant med en sterk idè, smart payoff og tonnevis med sjarme. Vi er veldig fornøyde med resultatet, sier rådgiver Calle Bækken i Per Høj.

Filmene er produsert av Tangrystan med Lars Kristian Flemmen på regi. Bjørnene er animert av Qvisten.

Fra Orkla Health har teamet bestått av nevnte Brunæs, Anne Valerie Solhaug og Per Ottar Grotle. Teamet hos Per Høj har i tillegg til Bækken bestått av Øyvind Waage, Mads Rønold, Nanna Grønli, Patrik Bergfjord og Pernille Reimers.

Kampanjen består av filmer til TV, kino og nett.

Se den nye reklamefilmen her: