Denne uken lanserer Obos et helt nytt kommunikasjonskonsept, komplett med et helt nytt slagord.

- For å skape til en tydeligere forståelse for hva Obos gjør og hvorfor vi gjør det, har vi utviklet det nye konseptet Obos bygger muligheter sammen med våre samarbeidspartnere i Anorak. «Bygger muligheter» oppsummer det vi jobber med hver dag, sier Svein Sælid, direktør merkevare og samfunnsansvar i Obos.

- På det rasjonelle planet gir det mulighet for å snakke om alt vi gjør blant annet gjennom boligene og næringsbyggene vi bygger og finansierer, borettslagene vi forvalter og møteplassene vi bidrar til. På det emosjonelle planet handler det om hvilke følelser og personlige historier og opplevelser vi kan bidra til å skape, sier Sælid.

Obos har jobbet med North Alliance-byrået Anorak siden 2019. 

- Et konsept skal kunne leve over tid. Akkurat nå er de viktigste mulighetene Obos skaper i form av trygghet, når de fortsetter å bygge i vanskelige tider og åpner boligmarkedet for flere med sine boligkjøpsmodeller. I oppgangstider vil de mer visjonære og innovative prosjektene og tiltakene kanskje være mer relevante å fokusere på, sier det kreative teamet hos Anorak.

Det har bestått av kreatørene Pål Høyer-Andreassen, Magnus Høgberg Hansen, Tone Jansson og Andrea Lütken.

Reklamefilmen er produsert av Motion Blur med Harald Zwart på regi. Den går på lufta mandag 27. mars.