Bærum kommune har valgt å fortsette utendørssamarbeidet med Clear Channel. Det melder Clear Channel selv i en pressemelding.

Utendørsreklameselskapet har nå sikret seg kommunen som kunde i flere år fremover.

- Clear Channel har erfaring med å drifte denne avtalen og er innovative i sitt arbeid. Vi ser frem til å videreutvikle samarbeidet og se hva de neste årene har å by på, sier Liv Eva Wiedswang, leder Vei og trafikk i Bærum kommune.

Vil etablere flere digitale flater
Avtalen inkluderer 106 reklameflater i kommunen, i tillegg til drift og vedlikehold av utstyret. Kontraktsstart er fra 1. januar 2024.

- Bærum er en viktig og stor kontrakt for oss, sier norgessjef for Clear Channel, Dennis Højland Nyegaard.

Han forteller at de skal bruke den nye kontraktsperioden til å fortsette den digitale satsingen.

- Vi har som ambisjon å gjøre utendørskanalen til en attraktiv kanal for annonsører og for innbyggerne i Bærum. Dette vil gjøres gjennom økt fokus på innovative og digitale muligheter, blant annet gjennom å etablere flere digitale flater i kommunen, sier Nyegaard.

- Stolte
I tillegg til Bærum kommune har Clear Channel også avtale med Olav Thon-gruppen, som inkluderer Bærums største kjøpesenter, Sandvika Storsenter.

- Det er ingen hemmelighet at innbyggerne i Bærum er en ressurssterk gruppe som er viktig for annonsøren å nå ut til, vi er veldig stolte over å fortsatt kunne tilby kundene våre denne muligheten, sier Nyegaard.

Clear Channel dekker i overkant av 42.000 flater i over hele landet og er til stedet i 73 kommuner i hele landet.