Push Agency ble startet opp i 2014 i Shanghai som spesialister på skateboard og streetkultur og står blant annet bak lanseringen av Asias største skatefilm-festival, Pushfest. Siden har byrået vokst til et tverrfaglig kreativt studio og åpnet kontorer i Tokyo, Sydney og nå senest i Oslo, kommer det frem i en pressemelding. 

Trioen som skal lede den norske fraksjonen av det kreative studioet er Push-gründerne selv, finansdirektør Kristin Skar Forseth og produsent Kristian Kvam Hansen.

- Push er til for bedrifter og merkevarer som vil bli noe mer enn bedrifter og merkevarer. Vårt mål er langsiktig kulturell relevans: En naturlig og bestandig plass i kulturen, en selvfølgelig og organisk del av folks liv. Da er en sterk, kulturell forankring bare begynnelsen, sier Kvam Hansen.

Push har de siste årene jobbe med store merkevarer internasjonalt med «sin kulturelle forankring» og de nye byrå-partnerne har selv jobbet med flere av de aller største annonsørene som Amazon, Nike, The North Face, Beats By Dre, Budweiser, Adidas, og Red Bull.

I tillegg har de også fått med seg Andreas Nordberg, som går inn som partner, kreativ leder og regissør.

- Andreas var et selvsagt valg fordi han har lang og bred erfaring med å skape kulturelt forankret innhold og kommunikasjon, akkurat som oss. Han er hardtarbeidende, har gjennomføringsevne og han brenner for en bedre verden der verdifulle subkulturer løftes opp og frem til fordel for oss alle,
sier Skar Forseth

Nordberg har lang fartstid i bransjen og har blant annet jobbet for medieselskapene Vice/Virtue og Schibsted. Nå ser han frem til å ta fatt på nye utfordringer. 

- Jeg føler meg hjemme hos Push. Deilig å jobbe med noen som også ønsker å forstå kulturen, forstå fortiden og samtiden, så vi kan samarbeide med spennende merkevarer og interessante folk om å skape fremtiden, sier han.